Check-in

4 tuti program Budapesten giccsmentes Valentinozáshoz

2017. február 11. - checkinblog

Még alig vagyunk túl a karácsonyon, máris nyakunkon a Valentin nap, amit azért nem egyszerű giccsmentesen átvészelni. Pedig, ha jól csinálják, lehet ez egy nagyszerű alkalom apró kedvességekre és különleges meglepetésekre. Szerencsére vannak Budapesten olyan programok, már a hétvégén is, melyek nem a hagyományos kliséket halmozzák, hanem egyszerűen jólesik részt venni rajtuk párosban, barátokkal és egyedül is!

tulipan.jpg

Be kell valljam, túl sokra nem tartom ezt az ünnepet, de annak nagyon örültem, hogy egymás után találkoztam olyan budapesti programokkal szerte az interneten, melyek már nem a villogó piros szívek felől közelítették meg a dolgot. Inkább kedvesen, kreatívan és rengeteg friss virággal. Ezekből követezik most egy ajánló, hogy ti is kedvet kapjatok valamelyikhez!

Kiskertpiac - zöld szerelem vasárnap

kiskert.jpg

A februári Kiskertpiac tizenkettedikére, azaz vasárnapra esik, ezért teljesen természetes, hogy a szervezők már a szerelmes hangulatra is gondoltak. Akik éppen esküvőt terveznek, már kaphatnak segítséget a dekorhoz, de lehet egymásnak friss virágot és gyönyörű cserepeseket is szerezni, miközben étel- és italkülönlegességek között válogattok. Aki még ügyes, beférhet a limitált létszámú workshopokra is, vár titeket Kamocsay-Beh Mariann teafüveivel, a L'École de Grande Pâtisserie Nerije extra szívecskés sajttortával, a Scent Poerty pedig az illatok világába kalauzolja az érdeklődőket. 

Facebook eseményFacebook oldal

Mittersisters - Valentin napi ajándékkészítő workshop

mitter_1.jpg

A Mittersisters egy ideje már felkeltette az érdeklődésemet és szuper ötletnek találtam, hogy Valentin napi workshopot is indítanak, kisebb ajándékok elkészítésére. Mitter Viola és Mitter Rozi tesók és mindketten tervezők, ők álmodták meg közösen azt a koncepciót, aminek a lényege, hogy profi segítséggel te magad készíthess teljesen egyedi kiegészítőket. Stúdiójukban táskákat, kulcstartókat, táskadíszeket és sok más csodás összerakhattok, de most 13-án kifejezetten a Valentin napi meglepetések gyártása lesz a cél. Srácoknak kártyatartó és kulcstartó, csajoknak pénztárca és táskadísz készül a lányok vezetésével, és a 19:30-as etapra még van hely! Aki pedig most nem fér be, ajándéknak beszerezhet egy szép kis Mittersisters utalványt is tőlük.

Facebook esemény | Weboldal

Wild Flower Bar - Spring Flower Market

wild.jpg

A Wild Flower Bar a kedvenc pesti virágboltom, nem véletlenül. Szeretem az egyszerűségét és azt, ahogy Mimi és Kata a virágokhoz viszonyul. Büszkén hirdetik, milyen fontos, hogy friss virág legyen minden vázában, amiért valóban sokat tesznek. Tavaszi (vagyis inkább a tavasz sürgető) virágvásárukra ráadásul ismét a gyönyörű és tartós virágokat szállító Karol & Blase hozza a tulipánokat, nárciszokat, jácintokat és muscarikat - így egyből a termelőtől kerülhetnek vázákba a szálak! A virágokat 10-es és 20-as csokrokban lehet venni és a cél nem csak az, hogy legyen mit adni a kedvesnek Valentin napon, hanem az is, hogy a virágimádók vihessenek végre egy kis tavaszt az otthonukba. Február 13-án és 14-én mehettek beszerzőútra, biztos sokan lesznek, de megéri kivárni a sort!

Facebook esemény | Facebook oldal

Fővárosi Állat- és Növénykert - Valentin napi hosszú hétvége

allatkert.jpg

Állatkertbe menni mindig jó, télen sem érdemes hanyagolni! Pláne, hogy február 11. és 14. között a 'szerelmespárok' mindössze egy belépő megvételével látogathatják a parkot. A szerelmespár itt azt jelenti, hogy akik együtt érkeznek és puszit adnak egymásnak, máris jogosultak a kedvezményre, amit megéri kihasználni. Ráadásul a cuki lajhárbébi és a többiek mellett még Ashát, a kiselefántot is fel lehet köszönteni délben a szülinapján.

Facebook esemény | Weboldal

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold a Check-in blog Facebook oldalát, és tuti nem maradsz le semmi jóságról!

Szöveg: Szabó Kata; Vezető kép: Wild Flower Bar/Jágity Fanni

A bejegyzés trackback címe:

https://checkin.blog.hu/api/trackback/id/tr5812248172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása