Check-in

Mielőtt a Balaton közepén szelfiznél, nézd meg ezt a minifilmet!

2017. január 24. - checkinblog

A befagyott Balaton gyönyörű, és azonnal arra csábít mindenkit, hogy korival vagy anélkül akár a tó közepéig csússzon. Legyen azonban bármilyen vastag és összefüggő a jég, nem mindenhol biztonságos, mégis sokan vállalják a kockázatot a páratlan élmény, esetleg egy igazán menő Insta fotó, szelfi kedvéért. Mielőtt erre vállalkoznátok, előbb tényleg nézzétek meg ezt a magyar filmet!

16114653_1351866371531078_83965850709459144_n.jpg

Tovább

Pulóvereket kötnek a didergő elefántoknak Indiában

Egy indiai város asszonyai elefántoknak kötnek pulcsit a szokatlan hideg miatt, mert nem szeretnék, hogy az állatok meghűljenek. Ritkán foglalkozunk a Check-in blogon ilyen témákkal, de a történet olyan kedves és megható volt, no meg olyan jó fotók is készültek mellé, hogy meg kell osztanunk veletek!

elephant-jumpers-4.jpg

Tovább

Francia sütiket készíteni nem is olyan nehéz! - Cukrász iskolában jártunk

Szerencsére Budapesten egyre többféle főzőtanfolyam, gasztro kurzus vagy workshop között lehet válogatni; lassan elő sem fordulhat, hogy nem találja meg az ember azt, amire éppen szüksége van. Nyilván ezek között vannak egészen kezdőknek és igazi hobbiséfeknek szóló változatok is, ahogyan szakosodnak az oktatások a sültektől kezdve a japán konyhán át kifejezetten a sütemények készítésére is. L'École de Grande Pâtisserie francia cukrász iskola az utóbbi műfajba tartozik, és hangzatos neve ellenére nagyon kedvesen és közvetlenül vezet be az édességek készítésének rejtelmeibe. Megnéztük, és ki is próbáltuk, milyen náluk tanulni - legyen szó pár fős workshopról, vagy éppen egy gyerekeknek kitalált rövidebb etapról a Pancson!

dsc_25.png

Tovább
süti beállítások módosítása