Check-in

Ismerd meg a termelőt: innen érkeznek Pestre a legszebb tulipánok!

2017. március 29. - checkinblog

Aki szereti otthon a friss virágokat, és rendszeres vásárol belőlük, egy idő után kitapasztalja, hogy merre érdemes keresgélni. Nagyon nem mindegy, hogy egy virágüzlet honnan szerzi be az árut, ezért én ennek is szeretek utánanézni. Azt pedig már régóta tudom, hogy ha valahol Karol & Blase virágok vannak, abban nem fogok csalódni. A makói családi manufaktúra ugyanis garancia a frissességre és a minőségre. Kardos Alíz, a kertészet 'ügyeletes ötletgazdája', marketingese és beszerzési-értékesítései felelőse mesélt arról, hogyan is dolgoznak. Szerencsére pár apróságot arról is elárult, hogyan tarthatjuk minél tovább frissen csodás tulipánjaikat!

img_6341.JPG

Tovább

Virágba borult az Anker't - Kiskertpiacon jártunk

Már a második kiskertpiacra ugrottunk be a hétvégén, ezért úgy éreztem, ideje elmesélni, milyen is ez a kedves és nagyon virágos rendezvény az Anker'tben. Nem fogok kertelni (ha-ha), én nagyon bírom, mert virágrajongóként nyilván volt mivel megfognia, de nem csak ezért érdemes elnézni a következőre április 9-én!

dsc_4968.jpg

Tovább

Vegán közösségi piac - nem csak vegánoknak

Végre volt egy olyan vasárnap, amikor el tudtunk látogatni az aktuális Vegan Sunday Marketre, ami mostanra egy sikeres rendezvénysorozat az Anker't falai között. A legutóbbi piacot az tette különlegessé, hogy Steiner Kristóf is tevékenyen részt vett benne, workshopokat tartott és kerekasztal beszélgetésben is megszólalt. Benéztünk, kóstoltunk és fotóztunk!

dsc_1729.jpg

Tovább

A sarki fény nyomában Izlandon

Eddig csak nyáron voltam Izlandon, idén azonban március legelején sikerült megejteni egy túrát - amiben egy olyan szándék is nagy szerepet játszott, hogy végre láthassuk a sarki fényt. Azt kell mondjam, elképesztő szerencsénk volt, mert a jelenség nem rejtőzött felhők mögé, hanem egész utunkat végigkísérte.

dsc-_10_1_1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása