Check-in

Eladó Johnny Depp különleges francia birtoka - Azonnal költöznénk!

2015. június 24. - checkinblog

Johnny Depp még 2001-ben vásárolta meg azt a francia birtokot, ahová visszavonulhatott családjával a nyilvánosság elől. A színész tökéletesen személyessé varázsolta a terület régi házait és bohém stílusban rendezte be őket. Most, miután életében is lezárult egy korszak, megválik az álombirtoktól, amit rengeteg személyes holmijával együtt bárki megvehet majd, ha van elég pénz a számláján. Nem Depp azonban az egyetlen híresség, akinek extravagáns lakására jelenleg licitálni lehet, így az övé mellett mutatok még pár egészen elképesztő eladó otthont.

depp-3.jpeg

Johnny Depp majd 15 évet töltött el ezen a provence-i birtokon, ami Saint-Tropez-hoz közel, Le Plan-de-la-Tour városánál található. Tulajdonképpen egy 15 hektáros magán faluról van szó, melynek több épületét még 1812 körül húzták fel, és nagy részük ma például vendégek fogadására alkalmas. Szerencsére Depp ahelyett, hogy egy csillogó, hollywoodi stílusban felújított luxuskomplexumot hozott volna itt létre, inkább egyszerűen és a saját bohém ízlésének megfelelően hozta rendbe a helyet. Ez azt jelenti, hogy a régi épületeket folyamatosan renoválta is a kor szellemében, így a végeredmény igazán magával ragadó lett.

depp-5.jpeg

depp-6.jpeg

Található a birtokon például egy borkóstolásokhoz kialakított barlang, vendégházzá átalakított templom, és egy autentikus provence-i stílusú éterem és bár is. A fő épületnél van úszómedence, tengerparti kocsmával, műterem (ahol a színész számos képet készített), rengeteg csodás kert és meglepő módon egy a környezetbe tökéletesen illeszkedő gördeszka-pálya is.

depp-4.jpeg

depp-2.jpeg

A megvétel azért is lehet nagyon különleges, mert Depp a legtöbb személyes tárgyát, bútorát a házzal együtt adja, aminek minden egyes szeglete hordozza a személyiségét. Valószínűleg azért válik meg fontosnak tűnő dolgoktól is, mert valóban egy korszakot zár le, hiszen Vanessa Paradis és gyermekeik, Lily-Rose és Jack társaságában éldegélt itt. Olyan 16.6 millió fontért vehető meg, a Sotheby's árulja

depp-1.jpeg

depp-7_1.jpeg

További eladó sztár-villák

Ahogy azonban az elején mondtam, nem csak Depp válik meg házától, hanem több más híresség is árulja egykor becsben tartott lakhelyét. Jerry Bruckheimer például most egy 1965-ben épült impozáns Los Angeles-i villától szabadulna, amit Thornton Abell tervezett.

bruckheimer.jpg

Jennifer Lopez egy a Malibutól mindössze 20 percnyi távolságra lévő Hidden Hills-i házat árul, ami 1993-ban épült. A lakás elképesztő, tökéletes sztár-villa, annak minden lenyűgöző kellékével.
lopez.jpg
lopez-2.jpg
Angelina Jolie és Brad Pitt kedves New Orleansben található háza is eladó 6,5 millió dollárért. Az öt hálószobás, 19. századi épület a francia negyedben található.
pitt.jpg
Végül pedig muszáj még megmutatnom a megboldogult Joan Rivers, szintén eladásra kínált extravagáns New York-i lakását. A Manhattan szívében elhelyezkedő hatalmas luxusingatlan csak pár percre van a Central Parktól, és van benne egy két hálószobás részleg a vendégeknek is, saját konyhával.

rivers.jpg

rivers-2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://checkin.blog.hu/api/trackback/id/tr947570366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.06.25. 09:15:22

a new orleans-tit simán venném, laknám.

2015.06.25. 10:09:50

Nekem a Depp féle ingatlan tetszik. Aztán eszembe jutott, hogy mekkora költség lenne a 15 hektáros területet legalább 4 méteres kerítéssel körbevenni és arra jutottam, hogy a jelentős többletköltségek miatt most eltekintek a vásárlástól.
süti beállítások módosítása