Check-in

Mielőtt a Balaton közepén szelfiznél, nézd meg ezt a minifilmet!

2017. január 24. - checkinblog

A befagyott Balaton gyönyörű, és azonnal arra csábít mindenkit, hogy korival vagy anélkül akár a tó közepéig csússzon. Legyen azonban bármilyen vastag és összefüggő a jég, nem mindenhol biztonságos, mégis sokan vállalják a kockázatot a páratlan élmény, esetleg egy igazán menő Insta fotó, szelfi kedvéért. Mielőtt erre vállalkoznátok, előbb tényleg nézzétek meg ezt a magyar filmet!

16114653_1351866371531078_83965850709459144_n.jpg

Juhász Péter rendező számos olyan dolgot látott a mostanában igencsak népszerű jeges Balaton partján, amitől úgy érezte, készíteni kellene egy olyan filmet, ami felhívja az emberek figyelmét arra, hogy a tó ilyenkor is rejt veszélyeket. Emberek csúszkáltak a Balaton közepéig, babakocsira erősítettek korcsolyát vagy szelfizni merészkedtek ingatag területen - akár baj is lehetett volna mindegyikből. Ötletéből a 235 Productions egy nap leforgása alatt vette fel a Be Brave! című minifilmet, ami egy egyszerű, de nagyon frappáns képsorral nyitja fel a sokszor felelőtlen bátrak szemét. 

A felvételeknek a fonyódi part adott helyet, itt ugyanis nincsen korcsolyapálya, szabadon forgathattak és biztonságosan. Az alig egyperces videó felfedezőként kíséri a főhőst, akinek sztorija nem ér túl fényes véget - ez pedig hatásos elrettentés az amatőr kalandoroknak, hogy vigyázzanak a felelőtlen jeges kószálással. Tulajdonképpen nem is csak a Balatonon, de bármelyik fagyos vizünkön. A rendkívüli és régóta tartó hideg ugyanis megtévesztő lehet, nem éri meg beáldozni magunkat egy-egy jó felvétel, vagy haveroknak mesélhető történet kedvéért. Szóval legyetek bátrak, de ne legyetek hülyék!

Ha tetszett a bejegyzés, lájkold a Check-in blog Facebook oldalát, és tuti nem maradsz le semmi jóságról!

Nyitókép: 235 Productions

A bejegyzés trackback címe:

https://checkin.blog.hu/api/trackback/id/tr1212151795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása