Check-in

Évnyitó disznólkodás a Szabadság téren - Ilyen volt a 10. Mangalica Fesztivál

2017. február 12. - checkinblog

A mangalica mindenki kedvenc zsírdisznója: szeretünk megenni a tepertőtől kezdve a szalonnán át a hurkáig, gyakorlatilag mindent, amit készíteni lehet belőle. Ha ebből indulunk ki, akkor ma Magyarországon egy ilyen nemzeti jószágra és az abból készülő zsírközpontú termékekre épülő fesztivált rendezni kész főnyeremény. És tényleg az, mert csak úgy tobzódott a tömeg tizedik alkalommal is a Szabadság téren megrendezett hétvégi Mangalica Fesztiválon.

dsc_6118.jpg

Tovább

4 tuti program Budapesten giccsmentes Valentinozáshoz

Még alig vagyunk túl a karácsonyon, máris nyakunkon a Valentin nap, amit azért nem egyszerű giccsmentesen átvészelni. Pedig, ha jól csinálják, lehet ez egy nagyszerű alkalom apró kedvességekre és különleges meglepetésekre. Szerencsére vannak Budapesten olyan programok, már a hétvégén is, melyek nem a hagyományos kliséket halmozzák, hanem egyszerűen jólesik részt venni rajtuk párosban, barátokkal és egyedül is!

tulipan.jpg

Tovább

A Balaton, ahogy még nem láttad - Természetfilmen ismerheted meg az élővilágát!

A Balatont mindannyian ismerjük, a szerencsésebbeknek nyaralójuk is van a környékén, de mások is minden évben visszajárnak pihenni, fürdeni és egyszerűen szeretni ezt a vidéket. De mikor néztetek körül utoljára gy, hogy azt is jól megvizsgáltátok volna, milyen élővilág és természeti jelenségek figyelhetők meg legnagyobb tavunkon? A Vad Balaton segít megérten, hogyan is zajlik a tó változatos élete - meg is kerestük az alkotókat, hogy meséljenek a filmről!

balaton-1.jpg

Tovább
süti beállítások módosítása