Check-in

Mi az a Check-in blog?

2015. január 04. - checkinblog

Annyi érdekes helyen járok, és még többről hallok folyamatosan, hogy egy ideje már elkezdett foglalkoztatni a gondolat, hogy ebből legalább egy kicsit át lehetne adni másoknak is. Nem úgy, mint egy tipikus utazós blogban, hanem személyesen, és kicsit jobban olyan belföldi csodákra koncentrálva, amiket talán észre sem vesz az ember, pedig ott vannak pont mellette. Így aztán megszületett a Check-in blog öltete, és végre sikerült megadni neki a keretet is.

Az első bejegyzésből abszolút érződik majd az irány, ami remélem sokaknak tetszik majd. Persze az itthoni érdekességek mellett külföldön is szétnézünk, amiben egy szuper kedves vendégblogger is segíteni fog, de nem is szaladnék ennyire előre, inkább olvassatok!

A bejegyzés trackback címe:

https://checkin.blog.hu/api/trackback/id/tr147039393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása